Trainingen: als het wat intensiever mag.

Naast kortdurende keynotes en workshops verzorg ik ook trainingen met mijn bedrijf Beerschot & Simons.

In 1988 heb ik Beerschot & Simons opgericht, een trainingsbureau gespecialiseerd in het verzorgen van meerdaagse trainingen op het gebied van Consultative Selling. Deze methode heb ik meer dan 20 jaar geleden naar Nederland gehaald en doorontwikkeld tot Consultative Selling Leadership.

Daarnaast heb ik vanuit de Stoïcijnse filosofie een methode ontwikkeld waarmee ik persoonlijke ontwikkeling en verandering in organisaties faciliteer.

Meer informatie over Beerschot & Simons 

Eigen trainingsaccommodatie op de Drentse heide

Wij organiseren de meerdaagse trainingen in onze eigen inspirerende accommodatie op de Drentse Heide: Ruimte & Rust. Een heerlijke omgeving die bij uitstek geschikt is voor meerdaagse trainingen. Even helemaal loskomen van het kantoorleven, de ruimte en rust creëren die nodig is voor het volgen van een intensieve training. Daarnaast je collega’s leren kennen in een andere setting.

Het grote voordeel van onze accommodatie is dat we de hele accommodatie voor onszelf hebben (geen andere gasten) en we ook ruimte kunnen geven aan teambuilding. Denk aan gezamenlijk een heerlijk diner maken, teampizza’s bakken in de houtoven en teamfeedback en mooie gesprekken bij het kampvuur.

Meer informatie over onze accommodatie Ruimte & Rust

uitzicht-zomer-uitsnede.jpg