De kunst van het veranderen

Donderdag 30 mei j.l. was ik te gast bij Ron Lemmers van New Business Radio. Luister hier naar de gehele uitzending.

De Kunst van het veranderen - PRO Sales

New Business Radio uitzending 30 mei 201

Ron Lemmens sprak in PRO Sales met verschillende studiogasten over hoe je nu een grote transitie binnen een organisatie in goede banen kan leiden. Veel bedrijven willen veranderen, maar waarom lukt dit vaak niet goed? 

Tijdens deze uitzending bespraken we het thema veranderen uitvoerig met Toine Simons, gespecialiseerd in cultuurverandering, persoonlijke ontwikkeling en sales. Toine is een Change Strateeg die gelooft in de enorme capaciteit van mensen om snel verandering en verbetering te realiseren. 

Bas Zwart, hij werkt al bijna 10 jaar bij Johnson & Johnson en sinds 3 jaar als Change Lead EMEA. Hij begeleidt een groot traject waarbij transactionele werkzaamheden (van HR, Finance, Procurement en IT) uit lokale landen worden gehaald en ondergebracht in een shared service omgeving. En Stephan van Kruisselberge, hij is sinds begin 2014 CEO van Oilily, hier bouwt hij aan het merk, de organisatie en draagt zorg voor het verandertraject dat zich bij Oilily afspeelt wereldwijd. In het programma gaat over het professionaliseren van het sales vak in een continue veranderend landschap. PRO Sales wordt gepresenteerd door Ron Lemmens en is elke laatste donderdag van de maand om 15.00 uur* te horen op New Business Radio.

www.newbusinessradio.nl