Doorbraak Denken weekend

Verspil geen energie, leer effectief denken

Jouw denken, de sterkste energiebron die je bezit. Maar je moet wel weten hoe je die slim kunt inzetten. Zet jouw ‘routine-denken’ je op de handrem of in de versnelling? 


Kom Doorbraken maken in Drenthe op 3 en 4 november

Op 3 en 4 november organiseer ik een Doorbraak Weekend bij mij in Drenthe. Tijdens dit inspirerende weekend zal je aan de hand van de Doorbraak Methode ervaren waar je energie aan verspilt en hoe je dat snel weer aan kunt vullen. Aan de hand van een paar praktische oefeningen kan je de inzichten direct in de praktijk brengen.

 

No-nonsense methode

Het weekend wordt gefaciliteerd door mijzelf. Ik geloof heilig in het enorme mentale vermogen wat mensen hebben om authentiek, energiek en in balans te zijn. Alleen gebruiken we dat onvoldoende. Ik heb een no-nonsens methode ontwikkeld die je snel en effectief kunt inzetten. De methode is verrassend effectief en altijd toe te passen. Je gaat in een kleine, persoonlijke setting aan de slag met effectieve denkpatronen en legt het fundament om in elke situatie een Doorbraak te maken. Praktisch, hands-on en geen zweverige oefeningen. 


Voor wie is deze training bestemd?

Mensen die geloven dat je in je fysieke bestaan veel meer kunt dan je laat zien. Ik coach je door je oude manier van denken heen en geef je tools om op ieder moment je ambitie te realiseren. Het resultaat is een goede balans in je denken en doen, met een praktische methode om daar dagelijks richting aan te geven.